Trening CC-løype (20/12/2014)
Category: Trening
Map/area: Myra/Heidalen
Country: Norge
Distance: 3.84 km
Time: 37:03
Average HR: 147
Maximum HR: 164
Fokus: Løfte blikket (se hvor jeg skal + traséer)

1) Bra start. Fulgte søkkene og fant høydepunktet greit.
2) Dårlig. Usikker på veivalget, og valgte sannsynligvis dårligste løsning som jeg også gjennomførte dårlig. Tror både rett på og venstre hadde vært bedre.
3) Ut på stien. Kom for høyt opp inn mot posten, men bare å følge søkket ned.
4) Havna igjen litt for høyt. Leste meg inn på myr og kryss i søkket, greit derfra.
5) Retning og kurvelesing. Greit gjennomført, og fornøyd med at jeg stolte på kompasset inn mot posten.
6) Greit til sadelen halvveis. Der var jeg litt på etterskudd, og innså hakket for seint at jeg skulle vært til venstre for høydepunktet med skrenten. En ekstra sving fordi jeg ikke hadde lyst til å bade i myra. Alle svingene hadde gjort meg usikker på retningen, og nølte inn mot posten.
7) Hadde løpt mer til høyre i starten om ikke myrene hadde vært pyton å løpe i (bingo for hvert skritt om isen holdt eller man tro gjennom i en eller annen grad). Brukte søkk/myrer inn mot posten,.
8) Greit
9) Greit nok, men trasévalg i stor grad basert på myrenes beskaffenhet. Hadde nok løpt hakket lenger til høyre deler av strekket og brukt myrene mer om myrene ikke hadde vært halvfrosne. Tror heller ikke mer venstre i starten og ut på stien hadde vært så dumt.
10/11/12) Greit. Kom meg ut i riktig retning og klarte å plukke greie detaljer å orientere etter.
15) Altfor pingete ned lia. Underlaget på hogstfeltet var også av den bingo-frosne typen, og valgte korteste vei inn fra stien.

Ikke de store brølerne, men altfor mange småfeil, og klarte bare delvis å få opp blikket og få oversikten. Faller foreløpig igjennom i denne terrengtypen, både o- og løpsmessig. Blir altfor pinglete når det er flust med kvist å dunke knærne inn i, samt i de semifrosne myrene jeg møtte i dag. Slike økter er dermed noe jeg trenger flere av framover.
Show comments (0)
 
Trening CC-løype  (20/12/2014) Trening CC-løype  (20/12/2014)