Trening Sørlandshallen (13/12/2014)
Category: Trening
Map/area: Kvaase
Organiser: Jarle A
Country: Norge
Distance: 4.07 km
Time: 40:13
Average HR: 164
Maximum HR: 173
Fokus: Gjennomføre strekkplaner etter plan

1) Veldig bløtt i myra. Ellers greit opp søkket og følge kanten til posten.
2) God retning i starten og plukket koller, men så veik jeg unna for et eller annet og havna ute på kanten. Nølte litt inn i posten pga så ikke steinen.
3) Ikke motivert for å bade, og fulgte grøfta til et greit overhoppingssted. Resten av strekket oversiktlig og greit.
4) Tre gule områder ble ett for mye for meg... Løp mellom koller og til venstre opp søkk, men så stemte liksom ikke terrenget helt... Hadde ikke fanstasi nok til å tenke at jeg var et helt annet sted før jeg ble gjort oppmerksom på parallellfeilen.
5) Usikker inn mot posten etter megatabben på forrige strekk, men sa til meg selv at jeg måtte skjerpe meg, man glemmer jo ikke hvordan man orienterer bare fordi man gjør en feil.
6) Fikk opp farta igjen. Retning/langs myra ut til stien, ned i søkket og steinen dukket opp.
7) Transport. Hadde bestemt meg for å se an hvor det så finest ut å løpe inn når jeg tok av fra veien. Så et tråkk inn mot myra og løp der. Klatret opp ved stupet og fant steinen.
8) Hadde egentlig tenkt å løpe mer rett på, men kom meg aldri nok til venstre, og så var jeg så langt bort at det var bedre å velge søkket. Holdt på å dra for langt opp inn mot posten fordi jeg trodde jeg hadde sett skrenten.
9) Tenke egentlig ikke å falle helt ned i myra, men da det fine tråkket jeg fulgte endte i et stup, var det ingen bønn. Ble litt ekstra klatring, deretter inn mellom kollene og fant nesa greit.
10) Greit nok, men hadde jeg innsett litt tidligere hvor langt ned jeg måtte før det var greit å komme seg opp til posten, hadde jeg løpt venstre.
11) Retning. Oversiktlig og greit. Skolisseknytestopp rett før posten.
12) Ut på stien. Vurderte om jeg skulle følge stien lenger før jeg tok av, men så ut som en grei trasé på kartet der jeg valgte å løpe - og det var det også.

Ikke så verst gjennomført om man ser bort fra 4.posten. Til 8.post avvek jeg fra planen, men uten at jeg tror jeg tapte noe særlig på det. Ellers litt for vinglete inn mot 2.posten og dårlige vei-/trasévalg til 9. og 10.
Show comments (0)
 
Trening Sørlandshallen (13/12/2014) Trening Sørlandshallen (13/12/2014)