Trimtex Coca Cola cup 2 (12/11/2014)
Category: Trening
Map/area: Randesund
Organiser: KOK
Country: Norge
Discipline: Natt
Distance: 3.1 km
Time: 22:36
Average HR: 167
Maximum HR: 175
1085 dager siden sist lykta ble brukt til det den burde (for de som liker o-nerd-fun facts). Valgte kort-løypa fordi jeg var usikker både på hvordan natt-o ville funke og på at det bare var 3 dager siden forrige terrengøkt.

Felles fellesstart for både kort- og langløypa.
1) Høyre eller venstre? Lot flertallet av løperne foran meg bestemme, selv om jeg tenkte at langløypeløperne kunne ha en annen post. Lang klatring, men kom meg opp i søkket og fulgte det til pytt og post.
2) Rett over eller rundt inn mot posten? Usikker, men valgte rundt. Tror jeg tapte på det. Ble nok for langt, pluss at jeg nølte fordi den "store" stien inn mot posten var liten og igjengrodd og fordi jeg ikke hadde tålmodighet til å vente med å ta av fra denne før jeg så den lille kollen.
3) Rundt til høyre eller over kollen? Igjen usikker og lot vel igjen løperen jeg hadde rett foran meg bestemme. Så at det gikk en sti ned mellom stupene og hadde tenkt å komme meg dit. Ble derfor irritert da jeg så en stein og forstod at jeg hadde dratt altfor mye rett opp ut fra posten. Fulgte toppen til jeg så noe som liknet en sti til venstre. Syntes stien var dårlig, men innser nå at jeg igjen var litt for hissig på å ta av.
Burde, etter opplevelsen med stien til forrige post, forstått at hogsten inn mot 3.posten var yngre enn kartet, men forstod iallfall etter hvert at jeg var for langt opp.
4) Ut på stien. Syntes det så fint ut å ta posten rett nordfra, og holdt på dette selv om løperne foran tok inn stien. Tror dette lønte seg, for jeg hadde avansert til nest først i klynga da jeg stemplet på posten.
5) Sti, over flata og opp i søkket.
6) Ut søkket. Herfra og til mål løp jeg i praksis alene, selv om jeg merket at jeg hadde ei annen lykt ikke så langt bak. Igjen usikker på høyre eller venstre (eller venstre-høyre). Vanskelig å få oversikt over stigningen i lysløypa, men syntes høyre så ok ut.
7) Opp bakken og inn søkket
8) Retning til stien. Ble litt usikker på om jeg hadde holdt retningen, og tok en sving bortom pytten for å være sikker. Nølte litt bort til posten fordi den lå litt høyere opp enn jeg hadde forestilt meg (og jeg ikke så steinen før jeg var ganske nær).
M) Ned søkket.

Var veldig usikker på vei- og trasévalg, spesielt i starten, mens syntes jeg løp på meg mer selvtillit etter hvert - som bare glapp da jeg ble usikker på retningen til 8.post. Alt i alt godkjent til å være sesongens første nattøkt.
Show comments (0)
 
Trimtex Coca Cola cup 2 (12/11/2014) Trimtex Coca Cola cup 2 (12/11/2014)