O-intervall Hamrevann (26/10/2014)
Category: Trening
Map/area: Hamrevann
Country: Norge
Distance: 3.83 km
Time: 45:01
Average HR: 150
Maximum HR: 169
Fokus: Plan + retning ut av post

Løype 1:
1-3) Greit på forskudd, greie retninger og grei gjennomføring. Men synes jeg stanga veldig i terrenget og stressa litt for mye løpsmessig.
4) Fikk en smell i kneet like etter 3.posten, og mista totalt fokus på orienteringa. Kom til ei myr som jeg ikke fikk til å stemme med noen av myrene på strekket (hadde ikke fantasi nok til å forestille meg at jeg hadde løpt 45 grader feil). Fortsatte på retning til jeg leste meg inn i myra litt over halvveis på strekket. Greit resten.
5) Greit.

Løype 2:
1-2) Greit på forskudd og alle detaljer dukket opp som de skulle
3) Altfor redd for høydekurvene, men egentlig greit til skrenten. Skulle vinkle mot posten derfra. Merket at jeg ikke helt fulgte den retningen jeg hadde sett ut, men forstod ikke alvoret før jeg kom ned i myra og så skrenten foran meg. Sløvt.
4-5) Bra minus litt vingling inn mot 5.posten
6) Fikk aldri bestemt meg for hvor jeg skulle løpe. Burde løpt rett på, og erfaring fra 3.strekket tilsa det. Men så var det en stemme i hodet som sa at "du er jo på sørlandet, du må løpe i søkkene", bare for like etter at jeg hadde begynt å løpe til høyre å legge til "men IKKE i myrene".

Løype 3:
1) Greit, men veldig ulendt inn mot posten. Mulig det hadde vært bedre å løpe til høyre for kollen.
2-5) Stort sett bra: Bra på forskudd og fant gode traseer. Lite minus til 4.post, der jeg feiga ut løpsmessig ned bakken og nok burde dratt rett på da jeg passerte steinen i ringkanten istf å runde.

Litt varierende, men mye jeg er fornøyd med, spesielt i løype 2 og 3.
Show comments (0)
 
O-intervall Hamrevann (26/10/2014) O-intervall Hamrevann (26/10/2014)